Lördag - broken heels
Har precis röjt upp det värsta här hemma för att välkomna mor min om någon timme!
Jag städade aldrig någonsin mitt rum innan jag släppte in henne när jag bodde hemma, men nu är det en annan femma!
Idag fick jag hem en jävligt cool virkad väst jag beställt från H&M för typ trettiofyra veckor sedan. Och hör o häpna, den inte bara passar, men den sitter faktiskt jävligt bra. Grymt, vad vårfräsch jag kommer bli nu tänker jag och trär på mig västen för att beundra min vårfräsca look i spegeln. Bara det lilla problemet att västen liksom försvinner in i min sjukliga blekhet. Jag är inte vit. Jag är beige, vilket faktiskt är snäppet värre. Man ser inte vart västen slutar och jag tar vid. Det är bara sjukt beigt. Jag hade LÄTT kunnat fungera alternativ ljuskälla vid fotograferingar eller operationer där man behöver sjukt starkt ljus!
INTE alls vårfräscht om ni frågar mig. Så från och mer imorgon flyttar jag tillfälligt in på meddo. Kosta vad det kosta vill, ska jag kunna bli vårfräsch till slutet av augusti måste jag fan sätta igång nu!
Kan iallafall trösta mig med att min bleka hud än så länge är slät och rynk-fri iallafall, och att den säkert kommer hålla sig så ett tag till, på grund av bristen av exponering av UV-ljus!
Kom på vad jag inte har gjort på länge heller! Karins mat-tips har ju lyst med sin frånvaro jävligt länge. Fattar inte att inte någon sagt till! Ni måste ju svälta ihjäl där ute!
Ikväll ska jag bjuda min mamma på mat och jag vill egentligen inte ta creed för det här receptet, för det är faktiskt Esfar som är upphovsman. Dock har jag korrigerat receptet ganska kraftigt eftersom jag dels inte hade hälften av ingredienserna hemma, och dessutom varken gillade eller visste hur man hanterade de flesta av dom.
Iallafall.
Karins alternativ på Esfars pasta med kräftstjärtar görs på detta vis.
Koka pasta. (Gärna snabb-pasta!)
Koka upp cream fresch. Peppra och salta.
Mixa kokad pasta med kokad cream fresch. Tillsätt kräftstjärtar!
Sjukt enkelt. Eftersom jag skippat typ hälften av ingredienserna som ingick i originalreceptet är jag jävligt nervös för hur det kommer smaka! Men jag hoppas att det blir bra!
Hare Kung
Jag städade aldrig någonsin mitt rum innan jag släppte in henne när jag bodde hemma, men nu är det en annan femma!
Idag fick jag hem en jävligt cool virkad väst jag beställt från H&M för typ trettiofyra veckor sedan. Och hör o häpna, den inte bara passar, men den sitter faktiskt jävligt bra. Grymt, vad vårfräsch jag kommer bli nu tänker jag och trär på mig västen för att beundra min vårfräsca look i spegeln. Bara det lilla problemet att västen liksom försvinner in i min sjukliga blekhet. Jag är inte vit. Jag är beige, vilket faktiskt är snäppet värre. Man ser inte vart västen slutar och jag tar vid. Det är bara sjukt beigt. Jag hade LÄTT kunnat fungera alternativ ljuskälla vid fotograferingar eller operationer där man behöver sjukt starkt ljus!
INTE alls vårfräscht om ni frågar mig. Så från och mer imorgon flyttar jag tillfälligt in på meddo. Kosta vad det kosta vill, ska jag kunna bli vårfräsch till slutet av augusti måste jag fan sätta igång nu!
Kan iallafall trösta mig med att min bleka hud än så länge är slät och rynk-fri iallafall, och att den säkert kommer hålla sig så ett tag till, på grund av bristen av exponering av UV-ljus!
Kom på vad jag inte har gjort på länge heller! Karins mat-tips har ju lyst med sin frånvaro jävligt länge. Fattar inte att inte någon sagt till! Ni måste ju svälta ihjäl där ute!
Ikväll ska jag bjuda min mamma på mat och jag vill egentligen inte ta creed för det här receptet, för det är faktiskt Esfar som är upphovsman. Dock har jag korrigerat receptet ganska kraftigt eftersom jag dels inte hade hälften av ingredienserna hemma, och dessutom varken gillade eller visste hur man hanterade de flesta av dom.
Iallafall.
Karins alternativ på Esfars pasta med kräftstjärtar görs på detta vis.
Koka pasta. (Gärna snabb-pasta!)
Koka upp cream fresch. Peppra och salta.
Mixa kokad pasta med kokad cream fresch. Tillsätt kräftstjärtar!
Sjukt enkelt. Eftersom jag skippat typ hälften av ingredienserna som ingick i originalreceptet är jag jävligt nervös för hur det kommer smaka! Men jag hoppas att det blir bra!
Hare Kung
Kommentarer
Trackback